Tarot Falı Sözlüğü

Tarot Falı Sözlüğü

Tarot falı sözlüğü nedir? Gerçek tarot falı bak, baktır, online falcılar ile sanal tarot falı, 7/24 online, canlı tarot falı 7 kart, 3 kart, günlük tarot falı yorumları, tarot kartları isimleri, gerçek tarot destesi, tarot kartları anlamları

Tarot falı sözlüğü, tarot kartlarının anlamları nedir?

Asılmış Adam

Daha iyisine ulaşmak için elindekini feda etmek anlamına gelir. İnançla ve bakış açışı ile de ilgisi vardır. Değişim yaşanacağını belirtir ancak yanında çıkan kart değişimin olumlu mu olumsuz mu olacağını belirler. Ters asılmış adam kartı ise bencilliği ve egoyu temsil eder. 

Tılsımların Kraliçesi

Tecrübeyi, ekonomik anlamda özgürlüğü temsil eder. Kişinin kendi yaptıklarına daha fazla güven duyduğunu söyler. Başarıyı, lüksü ve sevilip sevilmeyi işaret eder. Tılsımlar kraliçesi kartının tersinde ise güvensizlik kendini baş gösterir Maddi anlamda problem çıkacağı ve üzüntüyü, zayıf iradeyi gösterir.

Şeytan

Korkuyu gösterir. Korkuların yol açacağı hataları temsil eder. Maddi durum ön plana alınarak yapılan evliliği gösterir. Dış görünüş ve yüzeysel durumlar ile ilgilidir. Şeytan kartı ters ise negatif düşüncelerden kurtulmak söz konusudur. Olumsuz davranışlardan uzaklaşılacağını gösterir.

Kuvvet

Gücü, sevgiyi ve anlayışı gösterir. Kibar bir üslup ile işlerin yola girebileceğini söyler. Kartın tersi geldiğinde ise sadece kendini sevme anlamı çıkarılır. Başkalarının göz ardı edildiğinin işareti verilir. Kavgayı ve çevre ilişkilerinin kötülüğü simgeler.

Dünya

Başarıyı, zaferi, istenileni elde etmeyi ifade eder. Sorumluluk bilincinin olduğunu söyler. Maddi ve manevi anlamda mutluluğun geleceği söylenir. Dünya kartı tersi ise başarıya giden yolun henüz bitmediğini söyler. Gidilecek yol daha tamamlanmamıştır ve sorumluluklardan kaçış vardır.

Ay

Yalan, aldatma, hile ve sahtekarlık olduğunu söyleyen karttır. Kartı seçen kişinin söylediği yalanları ve sıkıntılı işleri gösterir. Ay kartı ters geldiğinde ise yalanın, hilenin biteceği görülür. Dürüst bir ilişkinin başlangıcını da söylemektedir. Yaratıcılığı da simgelemektedir.

Kupaların Ası

Aşk hayatında yeni başlangıçlar olacağını söyler. Yeni aşkı ve yeni sevgiyi haber eder. Duygu akışının gerçekleşeceğini söyler. Kupaların ası ters geldiğinde ise aşk hayatınızda bencil davrandığınızı gösterir. Umursamaz bir tavra bürünebilirsiniz. Daha dikkatli olmanız gerektiğini ifade eder.

Kılıçları Uşağı

Teknoloji, matematik ve mühendislik alanında iyi olacağınızı ve kendinizi geliştireceğinizi söyler. Her an kariyer edinebilirsiniz. Zihin meşguliyetini ve yenilik arayışını söyler. Kılıçların kuşağı ters geldiğinde ise her an üzücü ve beklenmedik bir olayın olacağının habercisidir.

Tılsımların Uşağı

Her olayın öğretici olduğunu ve olaylardan ders alınması gerektiğini ifade eder. Aslında öğretici mesajlarla dolu bir kart olduğu söylenebilir. Tılsımlar uşağı kartı ters gelirse dikkatsizliği ve isyankarlığı temsil edecektir. Direniş sergileneceğini ve kaçış yapılacağını söyler.

Savaş Arabası

Duyguların ve isteklerin kontrol edildiğini ve sonuçta zafer olacağını söylemektedir. Genel anlamda yapılan işin zaferle sonuçlanacağını ifade eden bir karttır. Savaş arabası ters gelirse yenilgiyi, dengelerin bozulmasını gösterir. Olumsuz düşüncelerin olacağını söyler. Kişinin kendi fikirlerinde kaybolacağı anlamı çıkarılabilir. 

Ölüm

Yeni başlangıçları, mutlu bir dönemi ifade eder. Tüm üzüntüler geride kalacak ve yepyeni mutlu bir dönem başlayacaktır. Ölüm kartı ters geldiğinde ise çıkmaza girileceğini ve problemlerle karşılaşacağını söyler.

Büyücü 

Hırslı bir kişiliği ve özgüven yüksekliğini temsil etmektedir. Büyücü kartı ters gelirse bazı işlerin yarım bırakıldığı anlamı çıkarılır. Eğer ters çıkarsa kartı seçen kişi güvenilmez bir kimsedir.

Asaların Kralı

Sıcakkanlı, yardımsever, eğlenceli bir kişiyi temsil eder. Maceracıdır ve eğlenmekten çok hoşlanır. Kariyer hayatında oldukça başarılı biridir. Asaların kralı ters gelirse de bu kişinin bencil birine dönüştüğü, kibirli olduğu anlamı çıkarılır.

Kılıçların Kralı

Her türlü zorluğu aşan, başarıya ulaşan kişiyi belirtir. Tecrübeyi, tarafsızlığı ve dürüstlüğü temsil eder. Kılıçların kralı ters geldiğinde ön yargıyı, kini, bencilliği simgeleyecektir. Acımasız ve alaycı tavırlar görülür.

Kılıçların Yedilisi

Dikkatli davranılmalıdır çünkü kendi çıkarına olmayan işlerin yapılacağını söyler. Kendi kendinize zarar verebilirsiniz. Bundan dolayı daha dikkatli adım atmalısınız. Kılıçların yedilisi ters gelirse kendi çıkarınıza olan işler yapacağınızı ve kendinizi seveceğinizi ifade eder. Olumlu sonuçlar ve kafa dinleme anlamına da gelir.

Asaların Dörtlüsü

Mutluluğun, güzel bir haber geleceğinin göstergesidir. Belirlenen hedeflere ulaşılacağını söyler. İş, aşk, arkadaşlık konusunda olumlu gelişmeler olacaktır. Asaların dörtlüsü ters gelirse mutluluk ve huzur habercisidir. Başarıyı işaret eder.

Kupaların Dokuzlusu

Bol parayı ve sağlıklı günlerin geleceğini söyler. Hayattan keyif alınacak günleri temsil eder. Kupaların dokuzlusu ters gelirse hayal edilen bazı konularda hayal kırıklığı yaşanacağını söyler.

Günlük Tarot Falı Bak → Tıkla

Eğer siz de fal baktırmak istiyorsanız Turuncu Fal’a ulaşarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. İstediğiniz fal çeşitleri arasında seçeceğiniz her fal online fal olarak da hizmet vermektedir. Telefon üzerinden bağlandığını online burç yorumu falcı size online fal servisleri imkanıyla tüm sorularınıza yanıt verecektir. Daha önce denemediyseniz online fal hizmetinin avantajlarından faydalanabilirsiniz. İsminin online fal olması sizi yanıltmasın; online falcı da gerçek falcı olarak fal bakımı yapmaktadır. Ateş falı, tarot falı, katina falı, el falı, kahve falı, iskambil falı, su falı seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Doğum haritası yorumlama işlemi için de bize ulaşmayı unutmayın.

Turuncu Fal Cafe

Gerçek Fal Telefon HattıFal Baktır Whatsapp HattıOnline sesli tarot Falı ve Online Falcılar instagram