2022 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

2022 Yılında Burçları Neler Bekliyor?

2022 YILINDA BURÇLARI NELER BEKLİYOR?

2022 YILI BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

2021 yılında çok fazla sorunla karşılaşan ve büyük sıkıntılar atlatan Koç burcu, 2022’de şanslı olacak. Oldukça güzel geçecek bu yılda özellikle mayıs ayına dikkat edilmesi gerekiyor. Çünkü mayıs ayından sonra şans ve bereket hep sizinle olacak. İş hayatında hedeflendiğiniz yerlere gelmek için büyük fırsatlar yakalayacaksınız. Mayıs ayına kadar olan dönemde ise daha çok yalnız kalmak isteyecek ve biraz düşünmeye ihtiyaç duyacaksınız. Sağlığınıza dikkat edin.

BOĞA BURCU

Bu yıl değişim sizi çağırıyor. Nisan ayından sonra ciddi bir ilişkiye başlama ihtimaliniz var. Bu ilişki evliliğe kadar gidecek. Bununla birlikte dikkat etmeniz gereken bazı konular bulunuyor. Bunlardan biri maddiyat ile ilgili. Maddi konularda özellikle titiz davranmanız gerek. Harcamalarınızı dikkatli yapmalısınız. Nisan ayından sonra bazı fırsatları yeniden yakalayabilirsiniz. Önünüze gelen fırsatları kaçırmamaya dikkat edin.

İKİZLER BURCU

2022 yılı başında hem şanslı hem de şanssızsınız. Ne olduğunu siz bile anlayamayacaksınız. Hayatınızda bazı değişimler yaşanacak. Güneş ve Ay tutulmaları size iki tarafı da gösterecek. Ocak ayının sonunda bu durum son bulacak. Özellikle 2022 yılının yaz aylarında güneş gibi parlayacaksınız. Olumsuz durumlara meydan okuyacak ve bunları aşacaksınız. Kısacası 2022 sizin için muhteşem bir yıl olacak.

YENGEÇ BURCU

Bu yıl aşk konusunda en şanslı grup siz olacaksınız. Küllerinden doğmanın vakti artık geldi. Şansınız aşk dışında hemen her konuda etkisini sürdürecek. 2022 yılının sonuna doğru harika bir enerjiye sahip olacaksınız. Yeni ortamlara gireceksiniz ve bu ortamlarda yıldızınız parlayacak. İyileşme sırası sizde.

ASLAN BURCU

Evlilik bu yıl size çok yakın. Yuva kurmak için doğru bir yıl. Hayatınızda önemli değişimler sizinle birlikte olacak. İş hayatınızda yaşanacak büyük değişimlere hazır olun. Yılın ilk aylarında sağlığınıza özen gösterin. İkinci 6 aylık dilimde bereketli bir döneme giriş yapacaksınız.

BAŞAK BURCU

Yılın ilk aylarında aşk ve aile sizin gündeminizde ön planda olacak. İş hayatınız epey yorucu geçecek ancak bu sadece ilk zamanlar için geçerli. Terfi almanız yükse bir ihtimal. Konumunuzda değişimler yaşayacak ve yeni sorumluluklar alacaksınız. Uzun zamandır verdiğiniz çabaların sonucunu bu yıl alacaksınız. Bu yıl ruh eşinizi bulacaksınız. Aşk konusunda ilk 3 aya özellikle dikkat edin.

TERAZİ BURCU

İlk zamanlarda ilişkinizde kendinizi kısıtlanmış gibi hissedeceksiniz. Bununla beraber aşka olan bakış açınızda değişimler meydana gelecek. Ancak bu değişimler gayet olumlu çünkü sizin hata yapmanıza engel olacak. Yaz aylarından itibaren evlilik gündeme gelebilir. Kariyer anlamında da olumlu gelişmeler yaşamaya hazır olun.

AKREP BURCU

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Kökten değişimler yaşayacaksınız. Sizi yoran insanları hayatınızdan çıkarma kararı alacaksınız. Eğlenceli ve huzurlu bir yıl olacak ancak sizin de bir miktar çaba göstermeniz gerekiyor.

YAY BURCU

Maddi konularda dikkatli davranışlar sergilemeniz gerekiyor. Bir işi yaparken iki defa düşünmelisiniz. Olumsuz ve kötü bir yıl olmayacak ama adımlarınızı dikkatli atmanız sizin için daha iyi sonuçlar doğuracak.

OĞLAK BURCU

2021 yılı sizi oldukça fazla yordu. Pek çok yorucu günlerden geçtiniz. Kendinizi baskı altında hissettiniz. Ama 2022’de tüm bunlardan kurtulacaksınız. Artık şans sizinle olacak. Aşk ve heyecan sizin odak noktanız olacak. Kariyerinize de rahatça odaklanabileceksiniz.

KOVA BURCU

Bu yıl bazı gerçeklerle yüzleşeceksiniz. Genel olarak odaklandığınız mesele para olacak. Bu yıl oldukça fazla para kazanmaya başlayacaksınız. Bu parayı değerlendirme ihtiyacı hissedeceksiniz. 2022 yılı içinde çok şanslı olacaksınız diyemeyiz ancak 2021’e göre daha güzel geçecek.

BALIK BURCU

İşte sizin yılınız. Oldukça aktif hareket edeceksiniz ve cesur davranışlar sergileyeceksiniz. Çok fazla fırsat yakalayacaksınız. Bunları değerlendirmek için iyi düşünün. Yıldızınızın parladığı bir yıla girmeye hazır olun.

Ayrıca geleceğiniz hakkında daha fazla bilgi almak için sizde fal baktırmak istiyorsanız Turuncu Fal’a ulaşarak detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. İstediğiniz fal çeşitleri arasında seçeceğiniz her fal online fal olarak da hizmet vermektedir. Telefon üzerinden bağlandığını online burç yorumu falcı size online fal servisleri imkanıyla tüm sorularınıza yanıt verecektir. Daha önce denemediyseniz online fal hizmetinin avantajlarından faydalanabilirsiniz. İsminin online fal olması sizi yanıltmasın; online falcı da gerçek falcı olarak fal bakımı yapmaktadır. Tarot falı, katina falı, el falı, kahve falı, iskambil falı seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

 

Falcı

Gerçek Fal Telefon HattıFal Baktır Whatsapp HattıOnline sesli tarot Falı ve Online Falcılar instagram